Hej och Glad Påsk på er såhär i efterhand. Hoppas att ni haft en fin helg. Dagarna har verkligen sprungit förbi här och gäster och familj har nästan avlöst varandra
1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min
I Söndags åt vi bakade potatisar till middag och även om varm nybakad potatis med vitlöksmör är det bästa som finns så är det även gott att ha något lite mer matigt till
Jag stekte kotletter och till dem hade vi kokt potatis, brysselkål, gelé och en champinjonsås. När jag steker kotletter, så steker jag dem i smör i ett par minuter på varje sida och krydda med salt, peppar och lite grillkrydda, därefter lägger jag in dem i ugnen på 200 grader medans potatisen kokar
Goda potatisbitar med smak av vitlök, smör och paprika. Ljuvligt gott. Servera som en huvudrätt med sallad och en god dressing eller som tillbehör till maten
Servera den stekta laxen med rostad potatis, örtsås och broccoli. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Potatis. Skala och klyfta potatisen och lägg i en ugnsfast form
Ugnsrostad potatis är verkligen jättegott. För det mesta gör jag potatisklyftor som jag kryddar med herbes de provence, pressad vitlök, massor med olivolja, salt och peppar
Bakad potatis med kalla röror är riktigt gott och passar bra nu på sommaren. Här har jag gjort 2 stycken röror, tycker det är extra gott med olika röror, en skinkröra och en räkröra blev det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.