Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Jag har exprimenterat lite med det som ska mumsas på till firarbubblet, och här är nu resultatet. Och gillar du inte smakenav rosmarin kan du ta timjan i stället, det passar också jättebra
Till bullarna åt vi glutenfri tagliatelle blandad med hemmagjord pindjur enligt det här receptet. Observera alltså att det här är en stor sats, men jag tar receptet så som jag gjorde det
Allt smakasavmed tomatjuice, limesaft, salt och eventuellt lite extra olivolja. Avslutamed köttet som behöver ungefär tre till fyra minuter beroende på bitarnas storlek och hettan i panna
Rör ned basilikahack och curry, smakaavmed salt och peppar. Jag brukar tycka att köttfärssås är en väldigt tråkig maträtt, men det går ju faktiskt att spica till det ibland, som med curry exempel
Hoppas att ni njuter av påskledigheten med massor av god mat. Du kan använda andra frösorter än sesam och pumpafrön om du känner för det och har du inte något sesammjöl kan du exempelvis ersätta det med mandelmjöl eller kokosmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.