Jag är bara tvungen att dela med mig att detta receptet igen för det är så himla gott. Jag har sagt det tidigare men ska ni laga en endaste curryrätt till i ert liv så är det lätt den här ni ska laga
-) Smaka avmed soja salt, peppar. Blir alltid lika förvånad när jag lagar den här rätten hur god den blir så vill dela med mig igen fast jag gjort det tidigare
Stek de hastigt och krydda med lite salt och peppar. Servera med ris och sallad. Hejsvejs. Idag skiner solen och vi hoppas det vackra vädret nu håller i sig ett tag
Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Denna blir en lagom tjock och krämig chokladsås med lite kolasmak, pricken över i. Till skillnad från många andra matbloggare så äger jag ingen avancerad proffskamera, jag har inte heller redigerat eller stylat bilden
Men med delikatesspotatis som finns året om kan man njuta den även på vintern. Picka med en tandpetare, gaffel eller liknande så att det blir små hål i potatisen för att dressingen senare ska tränga in
Krama ur vätskan ur morötterna med hjälp av händerna (om du har svårt för det är ett tips att lägga de rivna morötterna i en potatispress och pressa ur vätskan med hjälp av den)
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.