Vänd ner dem och resten av ingredienserna till fyllningen. 1 Rör ihop crème fraiche, mjölk, sambal, vitlök och buljongtärning i en stor bunke. 2 Varva pastaplattor med fyllningen. 2 finrivna fiskbuljongtärning. 250 g skivade cocktailtomater
500 g färsk tortellini. 5 dl matlagningsgrädde. 150 g körsbärstomater. 500 g färsk tortellini fylld med ost eller svamp 1 msk olivolja salt peppar 1 st gul lök 1 msk smör 150 g champinjoner 1 st röd paprika 280 g bacon tärnad Ostsås. 5 dl matlagningsgrädde 2 dl crème fraîche 2 dl ost riven smakrik 150 g körsbärstomater 1 dl parmesanost riven Servera med
1400 g penne-pasta 300 g oxfilé 3 msk smör 4 dl grädde 3 dl kraftig oxbuljong 0,5 dl konjak 1 kvist färsk timjan 1 gul lök salt och svartpepparKoka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningen på paketet
Koka upp under omrörning. Dessutom är lasagne perfekt att frysa ner eller att använda som matlåda. (se till att buljongtärningarna smälter och ta salt och vitpeppar efter eget tycke och smak)
Det som förundrar mig är inte helheten utan detaljerna i sig. Jag har en tanke om glutenfri mjölmix + fiberhusk, färsk jäst, en gnutta bakpulver, olja och salt… Vad tror ni
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.