Godaste buffén
Gradinskan
Gradinskan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 msk Kesella 1 %
  • 75 g margarin
  • 2 dl vetemjöl
  • 0,5 dl grahamsmjöl
  • 200 g hackad rökt skinka
  • 1 burk hela champinjoner
  • 1 ask Cantadou vitlök och örter (modell större)
  • 2 dl creme fraiche
  • ost
  • 200 grader ca
  • 10 minuter Lägg på champinjoner och skinka
  • 175 grader ca
  • 20 minuter eller tills osten smält
  • 6 personer Marinad
  • 2 msk balsamvinäger
  • 3/4 dl rapsolja
  • 1/2 spansk peppar, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 3 salladslökar, skivade
  • 5 soltorkade marinerade tomater
  • 1/2 dl kapris
  • 6-8 portioner
  • 1 kyld smördeg, 25×
  • 42 cm
  • 2 dl riven smakrik ost
  • 100 g finhackad rökt skinka
  • 1/2 dl finhackad persilja
  • 1 finhackad rödlök
  • 1/2 dl finhackade gröna oliver
  • 1 ägg Rulla ut smördegsplattan på plåt med bakplåtspapper. Blanda ost, skinka, persilja, rödlök och oliver. Lägg blandningen i en sträng mitt på smördegen. Vik ihop och vänd den. Skär sedan några snitt på tvärsen och pensla med ägg. Grädda i 225 grader ca 18-20 minuter Den här pastasalladen har jag skrivit om förut, men skriver om den igen. Vanligtvis brukar vi ha kyckling eller bacon i, men eftersom det serverades kallskuret räckte det med en vanlig pastasallad.
  • 4 personer Pastaskruvar el annan pasta
  • 1 rödlök 1 Paprika
  • 1 burk majs
  • 1 pkt fetaost
  • Dressing
  • 1/2 burk pesto
  • 1/2 dl vinäger
  • 4 msk olivolja
  • 1-1 1/2 dl sweet chilisås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.