Här ses mina före tillagning i ugnen och sedan efter meddengodamarinaden över sig. När vi grillade i helgen passade jag på att göra en (halv) sats av hennes grönsaker och de var till och medgodare än vi trodde
Kanske för att det påminner mig om Barilla tomatsås som jag ätit fler gånger än jag någonsin kommer att kunna räkna (fortfarande den absolut godasttomatsåsen som finns)
När man använder lättmjölk får man tänka på att pajen blir något rinnigare än med gräddmjölk, men får den bara stå till sig ordentligt är det ofta ingen fara
På så vis kom även de goda safterna från kycklingen till användnikng. Härom veckan slängde jag ihop enmarinad till kycklingben, som var väldigt enkeltmen samtidigt så otroligt god att jag bara måste dela med mig av den
)Som vanligt startade vi lördagenmed ett sent uppvaknande som följdes av en härlig "ligga-kvar-och-dra-sig-hur-länge-man-vill-känsla", långfrukost, middagsplanering, shopping och lite tråkigare måsten
Dök det helt plötsligt upp två tillfällendenna veckan med helt otroligt goda pajer. Huvudingrediensen är förståss kyckling, men sedan är den kryddad med dragon som bara gör den sååååå smarrig
Jag kryddade med svartpeppar och över allt det goda strödde jag över min favoritblandning på panko, grovriven parmesan och lite färk hackad timjan, salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.