0,5 d
fibermjöl (jag beställde detta mjöl från lchfbutiken.se, men nu ser jag att de har slutat sälja det...men istället för fibermjöl kan man ta Firbrex, finns i glutenfria hyllan på bl a ICA)
1 dl
chiafrön
1 pkt
pepparkakskryddor, 15 g Så här gör du:
25-30 minuter
Stäng av ugnen, och låt plåten stå kvar i ca
Servera soppan tillsammansmed en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd. Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar
Senast ett återbesök gjordes i kokboken så resulterade det hela i ett plockfat med bl. Jens Linder har vi ju nämnt i våra inlägg, tidigare, vid, några, tillfällen, och Håkan återvänder gärna till hans kokbok för nya idéer och recept, när inspirationen tryter
En perfekt sås till alla sorters kött och den är så användbar. Här kommer den supergoda såsen. Nu är mailkorgen tom och jag har hunnit med en massa annat som jag skjutit på
På så vis kom även de goda safterna från kycklingen till användnikng. Härom veckan slängde jag ihop en marinad till kycklingben, som var väldigt enkelt men samtidigt så otroligt god att jag bara måste dela med mig av den
smaka av med salt. Sommarens hetaste tips på sås till grillat kommer här. smaka av med salt. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan
Stek dem i torr panna tills de vattnats ur ordentligt. Lägg i en klick smör och stek kantarellerna några minuter, lägg i löken och låt kantareller och lök steka klart tillsammans
Jag tycker att det ska göras med äkta vaniljstång och vispgrädde och ha ett ganska tjockt lager med karamelliserat socker högst upp som man knackar hål på med skeden
Vi åt den tillsammansmed färsk lax i ugn, pressad potatis och en god sallad. Red ev med lite maizena om den behöver bli lite tjockareSmaka av med ev lite vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.