Goda kex med pepparkakssmak, perfekt till morgondagens adventsfika :)
Ryskadockor
Ryskadockor
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 1 dl kokosnötmjöl
  • 2 dl skalade sesamfrön
  • 0,5 d fibermjöl (jag beställde detta mjöl från lchfbutiken.se, men nu ser jag att de har slutat sälja det...men istället för fibermjöl kan man ta Firbrex, finns i glutenfria hyllan på bl a ICA)
  • 1 dl chiafrön
  • 1 pkt pepparkakskryddor, 15 g Så här gör du:
  • 25-30 minuter Stäng av ugnen, och låt plåten stå kvar i ca
  • 30 minuter till

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.