Goda köttbullar med smak av citron, rosmarin, vitlök och citrongräs
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g blandfärs, 70/30 - svenskt kött naturligtvis!
  • 1 dl havregryn/flingor - hirsflingor om du inte tål havregryn
  • 1 msk chiamjöl
  • 1½ dl vatten
  • 2 stora ekologiska ägg
  • 2 - 3 stora vitlöksklyftor
  • 2 tsk Himalayasalt
  • 1 tsk torkad rosmarin - finhackad färsk går också bra men ta då lite mer
  • 1 tsk malt citrongräs
  • rivet skal av en ekologisk citron
  • 1 msk pressad citron
  • smör/olja till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.