Stekte kycklingfilé och gjorde goda matiga mackor till kvällsmat. Skär tomatenochavokadon i skivor. Då var köksluckorna ivägskickade för lackering och vi har börjat att måla krön, socklar mm i köket
Jag gillar ändå tanken på Banana bread och om man gör det med bättre ochnyttigare ingredienser så är det faktiskt riktigt bra, både till fikat eller som mellanmål
Ett tips om pajskalet spruckit - vilket det ganska ofta gör med just glutenfria pajdegar - är att snabbt "laga" det med lite ost som får smälta ned i sprickorna genast när det kommer ut ur ugnen
Toppade det med en av mina nyttiga pepparkakor. Ikväll blir det nog till att tända i öppna spisen efter kvällspromenaden med hundarna, och jag kommer absolut göra samma kvällsmål som jag gjorde igår kväll
Efter kakkalasandet är det kanske på sin plats med ett lite mer rejält och hälsosamt bakverk. Är det fler än jag som köpt glutenfritt, hårt bröd, och som hittat nästan bara trasiga bitar när paketet öppnats
Förutom att de är glutenfria så är de proteinrika, lätta att ha att göra med, och lossnar lätt. Jag använde mina egengjorda ugnsbakade tomater i fyllningen, men du kan också använda färska, halverade och lätt urkramade körsbärstomater om du hellre önskar det
Värm upp en panna och lägg i kokosolja för stekning (utan smak). Lägg i den hackade löken och stek tillsammans med den röda curryn på låg värme tills löken är mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.