De här supergoda fluffiga frallorna är väldigt enkla att baka. Visserligen tar det lite tid att rulla alla trettio små bullar, men jag tycker att det ibland kan vara terapeutiskt och avslappnande att göra lite enformiga uppgifter som att knåda och forma en deg
Jag köpte med mig färsk jäst hem sist jag var och handlade. Jag brukar göra det då och då, men sedan blir den liggandes i kylen tills den inte är lika färsk längre
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Lika enkelt som bake-off bullar men så mycket godare. Finns det något härligare än att vakna en lördagsmorgon av lukten av nybakat bullar och nybryggt kaffe
Från början var det här mitt egenkomponerade recept på underbara frallor, och nu har jag helt enkelt transformerat det till ett underbart långpannebröd
Smula ner jästen i en skål. Värm mjölken till 37° och häll över jästen. Rör om tills jästen lösts upp. Tillsätt ägg, rumsvarmt smör i bitar, salt, socker, grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.