Recept pågoda blåbärsbars med citron kardemumma ochlite vårspatt. Fick riktig vårspatt efter jobb och formligen sprang ner till havet med kameraväskan över axeln, musik i lurarna och lust i kroppen
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra när det blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Sila och pressa ut vattnet. Vispa ägg och mjölk. 1salt + nymald svartpepparPaj med spenat och pepperoni Sätt ugnen på 200°. Krydda med 3/4 tsk salt och 2 krm svartpeppar. Täck över -kanterna med ugnsfolie efter ca 15 min
Att göra sina egna tortillabröd är något alldeles extra gott, miljoner gånger godare än köpta. Toppa med din egen Chili, guacamole, youghurt ochlite grönt
Jag tänkte faktiskt inte bara prata växter och hus utan jag tänkte också kika in och tipsa om en god efterrätt till veckans myskvällar – en raw food-pudding
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar. Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
Jag hade dadlar i och dessutom lite vetemjöl (mest eftersom jag vill och kan - det ingick inte i receptet) och det blev sötare än att bara baka med banan
Blev jättegott, vet dock inte hur det blir med hållbarheten men jag valde att hälla upp i lite småburkar också och frysa in så kan man ta fram när det behövs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.