De har en fantastiskt god smak av pepparkakor, bitar av sötmandel och så är de härligt knapriga. Att göra degen är väl inga problem men att sedan kavla, försöka flytta de tunna kakorna till plåtarna, grädda utan att bränna kakorna det minsta – nja, det är inte min grej
GodJul säger jag till alla mina fina bloggläsare och bloggvänner. GOD RYSK JUL. Till dagens middag har jag gjort en gammal rysk maträtt som man brukat äta vi juletid i den gamla tsar-Ryssland
En liten julklapp från mig till er alla blir ett nytt recept på lchf-gods. Hål tillgodo och njut den. Lägg tinade hallon i en kastrull och hetta upp dem till sylt konsistens, mixa med mixerstav
Mixa dadlar och äggula till en slät smet. Ska du bara göra en efterrätt i jul – gör den här. Tillsätt havregryn, nötter och kakao och mixa lite till, men
Stek dem i torr panna tills de vattnats ur ordentligt. Lägg i en klick smör och stek kantarellerna några minuter, lägg i löken och låt kantareller och lök steka klart tillsammans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.