En supergod och snabblagad kall sås att servera till panerad, stekt eller rökt fisk. Såser. Låt stå en stund i kylen så får smakerna dra till sig och såsen blir godare
Här är mitt recept på sötsur sås, tycker att den blir god. Koka upp och red av till lagom konsistens. Om man vill kan man skära upp annanasbitarna och lägga ner i såsen när den är klar och servera med ris och stekt kycklingfilé
Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, godsås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
God middag på er alla, den fina, soliga och varma lördag. Så nu är kvällens middag så gott som färdig, vi kör på enklaste enkla sommarmat till våra gäster ikväll, det är endast såsen som återstår att fixas till och den gör vi i ett nafs
Vi hade grillade kycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft dentill både lax, räkor och grillat lamm och den har passat precis lika bra där
Enkel och godsås =) kan göras på röd, gul eller orange paprika. Mixa paprikan i en bunke med lite av kvargen såsen ska bli slät, tillsätt pressad vitlök och resten av kvargen smaka av med salt och pappar och blanda i den hackade löken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.