Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Tidigare i våras var jag på en tjejmiddag och fick smaka på en sån vansinnigt godröra med soltorkade tomater som har blivit en riktig favorit här hemma
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Tycker ni inte om mandel eller är allergiska kan ni testa med cashewnötter istället. Den här röran är jättegodtill grillad mat och de grovhackade mandlarna gör att röran blir crunchig med lite tuggmotstånd
Äggbitar blandas med röran. Lycka till. Börja med att koka äggen. (10 minuter). Medan du väntar på äggen så pressa ur så mycket vätska du kan från räkorna i lag och hacka dom lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.