Vassego, mitt härligaste recept på saffranskaka - Oemotståndlig, året om. Gör så här. 4 dl (240 g) vetemjöl. Smöra och bröa en form med löstagbara kanter (24 cm). Grädda i nedre delen av ugnen i ca 40-45 minuter
Servera med nykokt pasta, grovt hyvlad parmesan och en god sallad. 4. 400g krossade tomater. 1. Stek den finhackade svampen och purjon försiktigt tillsammans med salt, peppar och paprikapulver tills det mjuknar
Den bästa glutenfria pastan jag provat kommer från Doves Farm och är gjort av ekologiskt ris. Ett annat plus med den här vegetariska köttfärssåsen är att den blir bara godare om den får stå till dagen efter så du kan med fördel göra en stor sats och ha flera dagar i kylskåpet
ädelost. Gillar du det här receptet. Signa upp dig här för att få Veckomenyn och Helgmenyn varje vecka. bacon, (à 140 g). , 1 kg färskpotatis 1 kg rödbetor 2 bacon, (à 140 g) 100 g valnötter 300 g sallad, blandad 200 g blåmögelost Olivoljedressing. 200 g ädelost 1 dl mjölk
Här har jag stora snäckor, har för mig jag köpte dom på ÖoB… Jättegoda till en krämig sås. Idag svängde jag ihop en så in-i-bombens-god-och-snabb pasta med sås så ni anar inte
Den är så otroligt god, och framförallt enkel. Nu mina vänner kommerhär desserten. Ha en härlig söndag. Pinjenötskaka med rosmaringlass2 ägg3 dl socker100 gr smölt smör2 dl vetemjöl2 tsk vaniljsocker4 msk kakao1 nypa salt1 dl pinjenötter rostas100 gr riven mandelmassaVaniljglass 1 liter för en hel kakaFärsk rosmarinGör så här
Men hur som helst, följ detta recept till himmelriket, du kommer inte ångra dig. Stek på medelhög värme tills champinjonerna vätskat klart och löken är glansig
Men ändå en god morgon med en kaffe latte och varma hembakade tekakor med smör på. ) Tekakor ingredienser 2 dl havregryn 5 dl mjölk 1/2 dl ljus sirap 1 tsk salt 50 g jäst 1 liter vetemjöl( gärna vetemjöl special) Gör så här 1. 4. Dela degen i 16 bitar
Jag tycker det är riktigt behagligt och gott med en ljummen frukost så här års. Gör så härSätt ugnen på 200 graderBlanda bär och vaniljpulver i en ugnsformRör ihop nötter och frön med honung, olja och salt. Fördela över bärenStäll in i mitten av ugnen i ca 15 minuterServera med yoghurt eller kvarg
Det här behöver du. Nu först när djuren fått mat, varit ute och matpåsar inplockade så tyckte jag vi kunde lyxa till det med goda källarfranskor till frukost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.