Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst godakycklinggryta
Den här supergodakycklinggryta hittade jag på Karins fina blogg. Lättlagad, krämig och jättesmarrig. 6-8 portioner 1 kg kycklingfile 2 gula lökar, hackade 2 vitlöksklyftor, hackade 1 hönsbuljongtärning 3 dl grädde 1 msk senap (jag brukar använda
En av korvarna var en chorizo som jag testade i lördags när jag gjorde en kycklinggryta. Har precis skaffat Instagram (ja, jag vet, lite sent men iallafall), kul med alla effekter man kan göra
Jag bjöds på den här kycklinggrytan hemma hos min pappa för första gången. Hela familjen tyckte att den blev jättegod så därför ska givetvis ni också få receptet
Så var det dags att besöka mamma/mormor/svärmor. Tack för en suveränt mysig helg mamma/svärmor/mormor. Jag vet inte om jag blir extra bortskämd som skilsmässo"barn" (jag var visserligen 27 år då de skildes, men "barn" till sina föräldrar är man ju oavsett, jag vet inte var gränsen ska anses gå och vad skulle det annars skulle heta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.