700 g
fläskgrytbitar (går även att använda nötkött eller vilt)
2 stora
rödlökar
2 msk
kinesisk soya
2-3 msk
senap (söt)
1
buljongtärning
Vatten
1
äpple (skalat och urkärnad)
5-10
körsbärstomater
1 morot,
strimlad
½ paprika
i små bitar)
2 dl
vispgrädde
Salt
Svartpeppar
Vitpeppar
700 g
fläskgrytbitar (går även att använda nötkött eller vilt) 2 stora rödlökar 2 msk kinesisk soya 2-3 msk senap (söt) 1 buljongtärning Vatten 1 äpple (skalat och urkärnad) 5-10 körsbärstomater 1 morot, strimlad ½ paprika i små bitar) 2 dl vispgrädde Salt Svartpeppar Vitpeppar
Stek tillsammans så det får färg och krydda köttet med salt/peppar. Mustig fläskfilégryta. Krydda med färsk timjan och rosépeppar och smaka av om du vill ha mer salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.