Räkpanna var en av min och makens favoriträtter när vi levde i Stockholm. Men när jag tog fram receptet insåg jag att det var dags att lyfta det klassiska 80-talsreceptet in i 2000-talet
Strimla purjolöken, hacka selleri och paprika i tärningar. Riv eller pressa vitlöken. Fräs detta tillsammans med curry och kajennpeppar i stekpanna på medelvärme i cirka 10-15 minuter
Het Räkpanna. Het Räkpanna. Idag är det min lilla Mammas födelsedag, det ska firas. Och på mitt sätt så gör jag det förutom gratulationer och blommor, ett inlägg med ett av Mammas bästa recept
En Japan- inspirerad kryddblandning med het wasabi och svarta och vita sesamfrön som passar riktigt bra till lax men som även gjorde sig fint i denna torsk- och räkpanna
Fisk- och räkpanna. Innan vi fick överta mina föräldars gamla traktörpanna hade jag ingen aning om att jag behövde en sådan, men nu använder vi den nästan varje vecka till olika fiskrätter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.