Gå sedan i med grädde, kalvfond samt salt och peppar och tillåt grädden bli krämig. Börja med din Mise an Place, d v s ställ upp och förbered alla ingredienser
Om du inte vill göra dig besväret med att trilla egna bönbullar så funkar det lika bra att servera någon form av köpta vegbullar till såsen, eller så kan du byta ut bullarna mot stekta bönbiffar (se här)
Jag börjar nu bli ganska trött på kokt färskpotatis efter sommaren så dessa persiljebiffar med svamp och bacon i tillsammans med god gnocchimed svampsås kändes som en värmande och god rätt i höstrusket
Helgen har bestått av en massa umgänge med vänner men desto mindre matlagning. Tillsätt grädde och buljong och sjud på låg värme tills såsen blivit krämig
Gör såsen krämigmed hjälp av fiberhusken. Matglad med LCHF. För att få rätten krämig så behöver man reda såsen och ett tips är att använda lite fiberhusk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.