4 4 minibaguetter (gärna bake off) 4 port pasta (gärna linguine) 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 250 g sparris (gärna grön) 150 g haricots verts 1 röd chili 1/2 msk olivolja 1 msk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 2 1/2 dl buljong (vatten och skaldjursfond) salt peppar 580 g räkor i lake 1 citron 1/2 ask romanticatomater (à 400 g) 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Currybuljongen medhettaoch färska tomater som såsar till sig så fint. Du kan göra grytan med kycklingfilé eller vegetariska alternativ som quorn och soja
En måltid medgnocchi, smör, tomater, mozzarella och basilika kan ju bara bli en sak. Gnocchinmed sin smörknapriga yta gör att rätten höjer sig en liga över vanlig caprese-pasta – som ju inte heller går av för hackor
Koka Gnocchin enligt anvisningar, låt rinna av. Dela kycklingen i mindre bitar och stek dem i en teflonpanna med lite smör tillsammans med kantarellerna
Skicka med e-post. Salta och peppra. Blanda ner smulad fetaost och servera på en gång. 3 dl gnocchi. Stek gnocchinoch chilin i smör på medelvärme i 6-7 minuter. Tillsätt vitlöken, rör runt och stek ytterligare 2 min. 3 dl gnocchi
Servera med ett gott bröd till så att man kan suga upp den goda såsen. salt och peppar. Skiva löken fint och stek i oljan tills den blivit mjuk, tillsätt vinäger, chili, koriander, paprika, tomater och bönor
Krydda med lite salt och peppar, en skvätt olivolja och vit balsamvinäger. Bred jalapenofärskost på de två knäckebrödsskivorna och lägg tomatblandningen över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.