Ingredienser Portioner. 4-6 Gnocchi 900 g potatis (gärna amandine, colomba eller melody) 2 ägg 1 tsk salt 3 - 4 dl vetemjöl (+ extra till utbakning) 2 msksmör (till stekning) 2 mskolja (till stekning) svartpeppar Bryntsmörmed salvia 1 kruka salvia 50 g smör Till servering ca 1 dl riven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Jag vände ner gnocchin i bryntsmör, eller beurre noisettesom det heter på franska på grund av den nötiga smakensomframträder på smöret när det brynt en stund, tillsammansmedrostade hasselnötter, créme fraiche och färsk gräslök
Gnocchi alla sorrentina är en läcker italiensk gratäng medgnocchi i tomatsåstoppadmedost. Jag använde färsk gnocchi köpt i affären, då gick det snabbt att slänga ihop rätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.