En lätt middag med gnocchi blandad med en krämig sås av grädde, svamp och bacon. Ingredienser. Koka gnocchin ett par minutertills de flyter upp, då är de klara
Gnocchi är mjuka nudlar eller klimpar som lättast görs av pressad potatis. Ingredienser. IItalien används ofta rätter med gnocchi som förrätt, eller som alternativtillvanlig pasta
Igår gjorde jag gnocchi. Ingredienser. Det var första gången som jag gjorde det, gnocchi är italienskt och kan göras på flera sätt men dem vi åt var gjorda av potatis
Gnocchi, mmmm. Tillservering. Gnocchi carbonara mmmmmm. riven parmesan. Koka gnocchinenligtanvisningar. Klipp baconet ibitar och fräs tills det blirknaprigt
Vänd ner gnocchinitomatblandningen. Blanda tomat, skinka, fetaost och torkad oregano. 500 g Färsk gnocchi. 12 msk olivolja. 12 vitlöksklyftor, pressade. 1200 g rökt skinka, tärnad. 1salt och svartpepparStek gnocchin med olja och vitlöktills den har fått en gyllenbrun färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.