Vi hittadedetta lilla receptet som går väldigt fort (om man struntar i att göra egengnocchi). Lökenbehöverinte hackas, bara delas och detytterstaskalet avlägsnas,koka ihop en stund, blanda och senett par minuter i ugnen
Pasta alpomodoro är en typisk italiensk pastarätt. Den är är hälsosammare än en sâs gjord pâ gräddeeftersomdenalltid görs pâ bas av tomater, olivolja, basilika och andra färska grönsakerenligttycke
Hejdåalla andra producenter av krossadetomater. Salt. The post Gnocchimedpancetta, scamorza och ensärdeles god Passata di Pomodoro från Agrinitti i Apulienappeared first on Who Cut theCheeze
I fredags kom syrran och hennes man och vi gjorde Paolo Robertos pasta al forno. Vi gjordedubbel sats av béchamelsåseneftersom vi gillar när det är krämigt
Gnocchiallasorrentina är enläckeritaliensk gratäng medgnocchi i tomatsås toppad med ost. Om du vill lyxa till detextra kan du göra egengnocchi (recept på detkommer på bloggen i veckan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.