Ta en skiva kalvkött och bre på pesto i ett tunt lager. Banka ut kalvskivorna till dubbel storlek. Häll vetemjölet på en tallrik och doppa kalvpaketen i mjöl på båda sidor
helst en dag gammalt. Tomat- och pestoröra. Blanda ihop tomater och pesto till en röra. Lägg upp lite tomat- och pestoröra på varje brödskiva och servera genast
I en matbereddare lägger man i basilikan, persilia, vitlök, pinjenötter (om du orkar så kan du rösta dem, det gör skilnad), riven parmesan, gourmet salt (inte mycket då parmesanen är rätt så saltat) & svart peppar
Häll av allt och blanda ned med peston samt två matskedar av kokvattnet för en krämigare konsistens. Tillsätt Parmigiano Reggiano och sardisk pecorino, vitlök och grovsalt
Vi hittade detta lilla receptet som går väldigt fort (om man struntar i att göra egen gnocchi). Löken behöver inte hackas, bara delas och det yttersta skalet avlägsnas,koka ihop en stund, blanda och sen ett par minuter i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.