Glutenfritt vörtbröd + recept glutenfri vörtmix (krydda)
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl porter*
  • 250 g filmjölk (kan ersättas med vatten + 1 msk äppelcidervinäger)
  • 30 g agavesirap
  • 10 dl russin (valfritt)
  • 100 g bovetemjöl
  • 120 g havremjöl eller durramjöl
  • 100 g rårismjöl
  • 1 msk bikarbonat
  • 14 g grovmalet psylliumfrö
  • 22 g krossat linfrö (eller hela linfrön eller chiafrön)
  • 1 tsk salt
  • 3 msk glutenfri vörtmix (om du förberett en större sats innan, följ annars receptet nedan för mix till ett bröd)
  • 1 msk hela fänkålsfrön
  • 1 msk hel anis
  • 1 tsk rårörsocker
  • 1/2 msk mald pommerans
  • 1 tsk malen kryddnejlika
  • 1/2 tsk mald kardemumma
  • 1/2 tsk mald ingefära
  • 5 msk hela fänkålsfrön
  • 5 msk hel anis
  • 5 tsk rårörsocker eller kokossocker
  • 2,5 msk mald pommerans
  • 5 tsk malen kryddnejlika
  • 2,5 tsk mald kardemumma
  • 2,5 tsk mald ingefära

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.