Glutenfritt tortillabröd
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g vatten, kallt
  • 11 tsk bakpulver
  • 150 g rismjöl
  • 1150 g majsmjöl
  • 10,5 tsk salt
  • 130 g fiberhusk
  • 1 majsmjöl, till utbakning
  • 1400 g vatten, kallt 1 tsk bakpulver 50 g rismjöl 150 g majsmjöl 0,5 tsk salt 30 g fiberhusk majsmjöl, till utbakningBlanda alla ingredienser till en jämn smet. Låt degen svälla i 15 minuter. Dela upp degen i 10 bitar och kavla ut dem tunt på underlag mjölat med majsmjöl. Stek tortillabröden på hög värme i en torr stekpanna på båda sidor ett par minuter, tills de har fått färg och känns lätta. Lägg dem ovanpå varandra på en tallrik och täck genast med bakduk för att de inte ska torka ut.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.