Vardagsmat i en barnfamilj ska i mina ögon gå snabbt att laga, vara nyttig (läs. näringsriktig, gärna ekologisk och närproducerad), och vara god/spännande för alla deltagare
Smörj en stekpanna lägg i fiskfileerna,salta peppra slå Keldas citronsås över Låt anrättningen puttra cirka 5min tillsätt klippt dill 400 g fiskfileer (tinade eller färska )
Glutenfritt, krämigt, krispigt och en crunchig yta. Det håller sig i skafferiet i några dagar – men annars blir det minst lika bra om man skivar och fryser in det – och sedan värmer upp när man vill äta det
Vi hade knappt hunnit innanför dörren igår när det vankades mellis. Killarna fick beställa vad vi skulle äta och, överraskande nog, var de helt överrens
Härom dagen gjorde jag en pizza på en ny sorts botten som jag har provat. Det blev ju väldigt gott så jag tänkte att jag ska dela med mig av denna botten så ni kan prova hemma i familjen
Sedan har jag Fiberhusk, Maizena och Sukrin – då kommer man långt med sin glutenfria bakning. Mjuk pepparkaka – 1 kaka. 1 1/2 – 2 dl Sukrin Gold. Mjuk pepparkaka – 1 kaka. 1 1/2 – 2 dl Sukrin Gold
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.