Ett bröd som passa alla mjöl- och gluten allergiker, även de som går på lchf. Om du vill, hack nötterna i lite mindre bitar (jag gjorde det) lägg sedan alla nötter och fröer i en bunke
Du har väl inte missat de senaste dagarnas massiva pådrag i tidningar, TV och radio, där läkare och dietister gått ut och varnat för den nya ”trenden” att äta glutenfritt
( Det småregnat hela natten och hela morgonen. Jag är i och för sig en morgonpigg människa, men kl. så jag passat på nu när alla andra fortfarande sover och bakat bröd till frukost
Jag har gjort min smet av glutenfritt havremjöl (du kan mala eget av gryn), ägg och honung. Häll smeten över frukt ochnöt-blandningenoch rör ihop så att smeten fördelas jämt runt om frukt och nötbitar med en träslev
Jag har fått många förfrågningar om jag kan ta fram ett glutenfritt mjukt bröd utan ägg, mjölkprodukter, nötter/mandel och kokosolja, för alla som inte tål det
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfrittoch kan därför ätas av alla. Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.