Glutenfritt LCHF-julbröd
Jills Mat
Jills Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 st ägg ekologiska
  • 150 g smör , smält
  • 11 msk fibersirap gold
  • 11 dl sockerfri julmust
  • 13 dl mandelmjöl eller en något mindre mängd av sesam- eller kokosmjöl om nötfritt.
  • 11,5 dl linfrön
  • 10,5 dl pumpafrön
  • 10,5 dl solrosfrön
  • 11 msk fiberhusk
  • 12 tsk bakpulver
  • 11 tsk himalaya salt
  • 10.5 tsk ingefära
  • 10.5 tsk nejlikaStäll in ugnen på 180 grader.
  • 1 Vispa ihop äggen tillsammans med det smälta smöret, fibersirap och julmust.
  • 1 Blanda ihop de torra ingredienserna i en annan skål och vispa sedan snabbt ihop med äggblandningen. Låt stå och svälla i några minuter.
  • 1 Bred ut degen i en formbrödform, gärna med bakplåtspapper i så blir det superlätt att ta upp det när det är klart.
  • 1 Grädda i ugnen i cirka 20 minuter till färdiggräddat.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.