Glutenfritt julbröd | Coop
www.coop.se
www.coop.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g glutenfri mjölmix med högt fiberinnehåll
  • 11.5 tsk bikarbonat
  • 11.5 tsk salt
  • 12 tsk fänkålsfrö
  • 11 msk malen pomerans
  • 13 dl gräddfil
  • 11.5 dl glutenfritt mörkt öl
  • 11 dl mörk sirap
  • 150 g smält smör, till penslingBlanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt gräddfil, öl och sirap och rör ihop till en lös men jämn deg. Fördela degen i muffinsformar med klippta bitar av bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen till en innertemperatur på 96–98˚, ca 25 min. Pensla bröden med smält smör så fort de tagits ur ugnen. Låt svalna i formarna.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.