Glutenfritt grovt blåbärsbröd
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl ljummet vatten, ca 34 - 35 grader 50 g färsk jäst
  • ½ dl pumpakärnolja
  • 1 msk flytande honung, agavesirap eller yaconsirap
  • 1 dl skalade hampafrön
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl pumpafrön
  • ½ dl chiamjöl/pulver (välsorterade hälsokostbutiker, Immun eller Bravara t ex)
  • ½ dl gula linfrön
  • 2 msk blåbärspulver (från Råvarubutiken Bravara eller Immun t ex)
  • 1 dl gula russin
  • 3½ dl rårismjöl
  • 3½ dl mörkt bovetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 2 msk malda psylliumskal

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.