Mandel, mandelmjöl, rå kakao, fikon och dadlar köper jag från Råvarubutiken, chiamjölet hittar du hos Immun eller Bravara, och resten i vanliga livsmedelsbutiker eller hälsokostbutiker
Det är en variation på det paleoinspirerade bröd jag gjorde i höstas, och det är fullkomligt knökafullt med bra näringsämnen som vitaminer, mineraler, fibrer och nödvändiga fettsyror
Täck ev botten med bakplåtspapper. Skrapa ned degen i formen och nagga ytan med en gaffel. Arbeta ihop degen med 1 dl mjölmix och arbeta degen tills den släpper bunken
Täck ev botten med bakplåtspapper. Skrapa ned degen i formen och nagga ytan med en gaffel. Arbeta ihop degen med 1 dl mjölmix och arbeta degen tills den släpper bunken
Jag älskar att exprimentera med olika brödsorter, och det här är den senaste innovationen, ett riktigt näringsmaxat bröd - glutenfritt förstås - med en massa go´a ingredienser i form av bra fettsyror, viktiga mineraler, vitaminer och fibrer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.