Glutenfria och mjölkfria bovete- och havrescones medchiafrön. Tänkte dela med mig av receptet på goda glutenfria och mjölkfria bovetescones som jag bakade till frukost i helgen
Glutenfria scones medchiafrön. Åh, ytterligare en underbar sommardag här i skärgården, med sol, bad, fiske, promenad, goda stunder och annan lyckobringande sommargöra
Känn med en provsticka att brödet är genomgräddat. Rör i filmjölk och lingonsylt. 1 dl lingonsylt. Blanda rågmjöl, vetemjöl, rågkross, bikarbonat, salt, nötter och torkade bär i en bunke
I det här knäcket samsas både havregryn, bovete, hirs, sesam, linfrön och chia och det är med andra ord alldeles knökafullt av en massa olika nyttigheter
Mjuk och mustig fiberrik limpa med havre och lingonsylt. Tillsätt resten av vattnet, creme fraiche, olja, sirap, lingonsylt, fibrex, fiberhusk och havregryn
~Neta & Peppe~. Blanda med uppvispade ägg och chiafrön. Plötsligt är morgnarna (eller förmiddagarna) som gjorda för långa mysiga frukoststunder med skön musik i bakgrunden och levande ljus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.