Glutenfritt danskt rågbröd
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk psylliumfröskal
  • 2 msk malen spiskummin
  • 1 dl linfrön
  • 1 dl solrosfrön
  • 2 dl vatten, kokande
  • 2 dl majsmjöl
  • 1 dl bovetemjöl
  • 1 dl pumpakärnor
  • 1 dl rismjöl
  • 2 tsk bikarbonat
  • 2 tsk salt
  • 25 g jäst
  • 0,5 äpple, rivet
  • 1,5 dl filmjölk
  • 1 dl mörk sirap
  • Glutenfritt danskt rågbröd1 msk psylliumfröskal 2 msk malen spiskummin 1 dl linfrön 1 dl solrosfrön 2 dl vatten, kokande 2 dl majsmjöl 1 dl bovetemjöl 1 dl pumpakärnor 1 dl rismjöl 2 tsk bikarbonat 2 tsk salt 25 g jäst 0,5 äpple, rivet 1,5 dl filmjölk 1 dl mörk sirap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.