Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper. Sätt ugnen på 250 grader. Ingredienser. 50 g jäst1/2 dl rapsolja5 dl fingervarmt vatten3 msk sirap1 tsk salt2 msk fiberhusk11 dl glutenfri mjölmix
Ett nytt favoritbröd. Receptet är baserat påTeffmjöl, ett etiopiskt naturligt glutenfritt sädesslag (en sorts gräs) som har varit ett av mina främst använda mjöler i skafferiet den senaste tiden
Gärna med mycket smör på. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfrittbröd så det blir en hel del bakande här hemma
Glutenfritt. Dock måste man komma ihåg att glutenfria degar jäser inte lika mycket som degar på gluten-mjöl, och de ska vara kletigare än "vanlig" bröddeg annars blir brödet torrt och tråkigt när det är gräddat
Durramjöl är ett naturligt glutenfritt, halvljust fullkornsmjöl. Dags för ett nytt brödrecept. Hittills har det mest lästa och uppskattade receptet på bloggen varit bovetefrallorna
Enklare bröd att baka än filmjölkslimpa finns inte. Det är bara att röra ihop ingredienserna och en timme senare har det förvandlats till ett nygräddat, saftigt och supergott bröd
Om brödet ligger på en vanlig plåt så forma upp dem lite innan det är dags att sätta in dem i ugnen. Här kommer brödet jag serverade till min soppa igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.