Glutenfritt äppelflan med mandelmassa och mascarpone
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl rismjöl
  • ½ dl kokosmjöl
  • ½ dl ljust råsocker
  • 1 tsk äkta vaniljsocker
  • 1 tsk husk
  • 2 krm bakpulver
  • 80 g smör
  • 1 stort ägg
  • 1 msk grädde
  • 125 g mandelmassa
  • 100 g mascarpone
  • 1 stort ägg
  • 2 - 3 fasta aromatiska äpplen - skalade, urkärnade och
  • tunnklyftade
  • Kavla ut degen tunt mellan två bakplåtspapper till en rundel på
  • 29 - 30 centimeters diameter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.