Risenta har kommit ut med två glutenfria nyheter. För mig blev det en rejäl sovmorgon och som vanligt när jag sovitlite längre var jag vrålhungrig när jag vaknade
Fukta händerna i kallt vatten och forma degen (den är lite lös - men var inte rädd, det ordnar upp sigi ugnen) till en bagel och lägg på en plåt med bakplåtspapper
Amaranthmjöl och quinoamjöl t ex kan kännas litebitterti smaken, och behöver blandas upp med något annat mjöl, och gärna någon sötma som honung eller agavesirap
Jag försöker ju smyga inmedlite mer glutenfritti barnens kost och idag lyckades jag rätt bra tror jag, jag gjorde nämligenvåfflornamed bovetemjöl och dom gillade det
Strö över frön och täck medfolie. Vispa äggen lätt och rör ner morotsröran. Garnering. Blanda de rivna morötterna, rivet skal och saft av citronerna, kokosmjölken, sesamfrön och salt i en kastrull
11,5 dl vispgrädde. 12 tsk fiberhusk. 1 en nypa salt Mixaihop mandelmjöl, vispgrädde, ägg, bakpulver, fiberhusk och salt till smeten och låt stå ett par minuter. 1Smörj ett våffeljärn och grädda knappt en deciliteri taget
Klar att servera med vad som behagar dina smaklökar. Tillsättlite av mjölet, vaniljsockret, bakpulvret och saltet, vispaihoptills det klibbartillsiglite
Knäck äggen i en bunke och vispaihopmed grädde och sodavatten. Full rulle hela dagen med andra ord. Vi lyxade till det lite extra och hade en klicksockerfri hasselnötskräm på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.