Rör ihop kvargen med havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers). Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallor med hjälp av en gaffel. Strö på linfrön och in i ugnen i ca 20-30 min. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers)
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Jag hittade det här receptet på bloggen "Jennys goda liv" och kände direkt att dessa måste jag göra. Vi har nästan ätit upp dem redan så nu har jag köpt pofiber och ska testa att göra dem igen
Glutenfritt och mjölkfritt nötbröd och ett rop på tomten. Lillan råkade välta ner kameran från diskbänken (jag får skylla mig själv då jag lägger kameran på de mest konstiga ställen) när hon gick förbi
Inte så svårt egentligen då det finns så mycket gott att trolla fram, som det här – kycklinggyros. Dela filéerna på mitten till två tunnare skivor och banka ut dom lätt
Åtminstone inte om man vill efterlikna ”vanliga” pannkakor – de flesta recept jag stött påoch testat har varit helt utan alternativa mjölsorter (helt baserat på ägg, någon sorts mjölk och fiberhusk) alternativt gjorts på kokos- eller mandelmjöl
Riv morot och lök på grova sidan av rivjärnet. Idag får du därför recept på min tacopaj för att få lite omväxling, har inte haft det här receptet på bloggen förut
När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
I morgon är det Midsommarafton go´vänner och jag hoppas att solen ska skina på er och att ni är pigga och kuranta så att ni kan svänga runt i midsommardansen
Botten är gjord av kikärtor och äggstanningen är baserad på kvarg. Igår lagade jag en nyttigare variant av matpaj som blev väldigt god och perfekt att ha i matlådan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.