Servera med vaniljsås eller gräddglass. Blåbär/hallon. Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
I går var vi bortbjudna på fika till sambons son och svärdotter, så jag tänkte att ja skulle baka något smaskigt att ta medGlutenfritt så klart, hade aldrig prövat denna paj, men den blevklart godkänd av alla som åt den
Jag älskar att smaksätta bland annat mjuka kakor, muffins och småkakormed bittermandel som ger just smaken av mazarin - och då kör jag bittermandelarom från Dr
Rejält med vanilj. Servera ljummen med kokosgrädde smaksatt med vanilj. Rejält med vanilj. 500 g bär eller 6 stjälkar rabarber sötade med kokossocker bären behöver ingen sötning tycker jag men det är en smaksak
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Nu när jag gjort min egen budapestbakelse, kan jag nästan inte köpa den på kafé mer, den gav absolut mersmak av att vilja baka igen och bjuda till sällskap, nyvispad "äkta" grädde och inte grädde med bismak eller gammal grädde
Blanda parmesan och basilika i en mixer och krydda med salt och peppar. Koka pastan i enlighet med anvisningarna på förpackningen, häll av vattnet och vänd runt i vitlöks- och tomatsåsen
Med tanke på att jag hade både färska hallon och blåbär passade jag på att gör en paj. Linda är verkligen en sann inspirationskälla som ständigt matar oss följare med godsaker på hennes instagramkonto @lindasbakskola
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.