Vi har blivit med brödrost. Den går varm under dagarna, allt bröd är ju lite godare rostat. Passade på att göra en ny laddning kesobröd och blivanderostisar den här söndagsmorgonen
Bred ut smeten i en mindre, väl smord långpanna. En del av vår lilla plommonskörd (det var inget bra plommonår för oss i år) fickslinka ned i den här goda, mjuka långpannekakan, som passar bra både tillfika och efterrätt
De här morotsrutorna är en favorit som går enkelt att baka ilångpanna. Jag gillar att baka med morot, det ger bland annat brödet fibrer, saftighet och fin färg
Saftig rabarberkaka. Blanda torra ingredienser. Strö skivade rabarber (mängd beroende på hur hög halt oxalsyra, använder sorten 'Elmblitz' som har låg halt) jämnt fördelat över smeten
Häll i smord långpanna, och fördela rabarbern över. Idag är det bröllopsyra här i landet. PrinsessanMadeleinegiftersig med sinChris, och jag hoppas de unga tu ska leva lyckligai alla sina dagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.