Glutenfria, släta & smöriga Lussekatter
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Saffransbullar
  • 25 g färsk jäst
  • 100 g smör eller margarin
  • 1 påsar saffran ( 1/2 g)
  • 1 dl strösocker
  • 2.5 dl mjölk
  • 1 dl vaniljyoghurt
  • lite salt salt
  • 1 ägg 8-10 dl vetemjöl
  • Fyllning till smörbullarna
  • 50 g smör
  • 0,5 dl strösocker
  • 0,5 dl mandelmassa
  • Glutenfria lussekatter
  • 8 dl mjölk
  • 25 g jäst
  • 100 g smör
  • 1 g saffran
  • 300 g glutenfritt havremjöl/eller mixa egna havregryn
  • 300 g rismjöl
  • 1 dl socker
  • 1/2 tsk salt
  • 1 ägg till pensling

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.