Kakan är både gluten- och mjölkfri. Nja, nu har jag väl inte tänkt mig att hamna i en kaka precis - även om likheterna är påfallande - men det måste ju finnas andra sätt att komma till användning för oss mänskliga banan-look-alikes
Så jag börjar med dessa glutenfria lussebullar som jag fyllde medvaniljoch pistagenötter. I recepten används oftast flera olika mjölsorter för att på bästa sätt ersätta de vanliga glutenmjölerna och inga glutenfria mjölmixer används
Vad kan man säga mer än att den här naturligt glutenfria, lite nyttigare rabarberpajen är jättegod. Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestLinkedInGillaGilla Laddar
För trots det söta innehållet och kanske inte helt enligt kostcirkeln rätt mathållning så är huvudingredienserna naturliga utan konserveringsmedelochE-nummer
Här är recept på Glutenfria frallor. Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Gojibär - som för bara något år sedan var svårt att få tag på utom i specialaffärer - hittar du numera överallt, både i vanliga livsmedelsbutiker, men också i alla hälsokostbutiker
Pajen smakar ljuvligt en aning ljummen med en kula halvsmält vaniljglass eller en gräddklick. Vispa ägg, socker ochvaniljsocker pösigt, och rör ned grädde och mandelmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.