Glutenfria pitabröd- ÄNTLIGEN!!!!!
Glutenfria hälsobloggen
Glutenfria hälsobloggen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 år sedan) innan jag blev glutenintolerant så åt jag pitabröd med falafel säkert 2-3 dagar i veckan, varje vecka!haha, det var tider det!Nu har jag inte ätit pitabröd på säkert 2 år och det suger! :(Blev som sagt helt överlycklig när jag fick ihop ett bra recept på fullkornspita igår..Här kommer receptet:Fantastiska fullkornspitabröd
  • 9 st
  • 25 g jäst
  • 3 1/2 dl ljummet vatten
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk fiberhusk
  • 1/2 dl pofibrer
  • 1 tsk honung
  • 1/2 tsk salt
  • 3 dl grov mjölmix
  • 3- 3 1/4 dl ljus
  • 3 Till
  • 10 minuter
  • 10 bitar och
  • 1/2 cm tjock

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.