Glutenfria, nyttighetsförstärkta färskostfrallor med morot och persilja
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 stora ekologiska ägg - vägde sammanlagt 290 g 175 g naturell färskost, vanlig eller LF
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 1 msk ljus agavesirap eller ljus flytande honung
  • 1 medelstor skalad och grovt riven morot - 90 - 95 g 2 msk färsk, finhackad persilja
  • ½ dl skalade hampafrön - ca 25 g ½ dl PO-fiber - ca 10 g ½ dl hampafrömjöl - ca 25 g ½ dl vitt chiamjöl - ca 18 g 2 dl rårismjöl -
  • 1 msk husk
  • 1 tsk bikarbonat
  • 1 tsk bakpulver

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.