Och som glutenintolerant gör jag som så ofta en egen variant av ett annat recept – här är pajdegen min egen medans fyllningen är från Mandelmanns recpet
Bönor gör det glutenfria brödet saftigt. Det här brödet är så gott att jag tror att även någon som inte är glutenintolerant skulle älska det och inte känna skillnad på det här brödet jämfört med ett vanligt bröd
Servera med vispad grädde och bär. 1bär, till exempel blåbärVispa ihop ägg, Philadelphiaost och kokosmjölk med en elvisp. 1Tillsätt alla torra ingredienser och vispa till en slät smet. 1Stek pannkakorna i smör i en stekpanna på medelvärme
Efter att ha varit sugen på jordgubbstårta sedan nationaldagen smakade det så otroligt gott i helgen då jag äntligen fick mumsa på en tårta med jordgubbar och grädde
Här bjuder jag på härliga saftiga blåbärsmuffinsmedchokladsmak. Jag har även valt bikarbonat i stället för bakpulver för att muffinsarna ska jäsa fint och för att det är riktigt nyttigt med bikarbonat
Muffinsen fylldes med vaniljkräm, vitchokladoch jordgubbar och då kan man nästan inte misslyckas. Jag har samma grundrecept i alla ljusa muffinsoch sedan fyller jag med olika bär, choklad, kryddor som kardemumma och kanel eller som här med vaniljkräm, bär ochchoklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.