Glutenfria morotsmuffins
jessica claren
jessica claren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 19 mars
  • Grundrecepetet kommer från Hanna Göransson. Jag har bytt ut lite ingredienser och dessutom gjort bullar istället för bröd.
  • Det här behöver du
  • Ger ca 6-9 bullar
  • 2 rivna morötter
  • 1 rivet äpple
  • 2.5 dl teffmjöl
  • 2.5 dl hasselnötsmjöl
  • 1 msk fiberhusk
  • 2 msk kokosolja
  • 2 vispade ägg
  • 0.5 dl linfrö
  • 0.5 dl pumpakärnor
  • 0.5 dl solroskärnor
  • 2 tsk bakpulver
  • 0.5 tsk kanel (kan uteslutas)
  • en nypa salt
  • 1.5 dl valfri mjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.