Glutenfria lussekatter
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2,5 dl mellanmjölk
  • 5 g)
  • Har du hela strån ska det även vara med en sockerbit i receptet
  • 5 paket jäst för söta degar
  • 75 dl vit baksirap
  • ½ ägg
  • 1 tsk kardemumma
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 5 krm salt (ca 1/4 tsk)
  • 50 gram rumsvarmt/mjukt margarin
  • ½ burk
  • 125 g Lätt Kesella 1 % fett mager kvarg
  • 7-9 dl glutenfri mix (ev något mer)
  • 1 st uppvispat ägg + en nypa salt
  • 1 dl russin + te

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.