Glutenfria Lingonbullar/bröd
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g ljus gluten – och laktosfri mjölmix. Jag är svag för Mixwells gluten- och laktosfria basmjöl. Enkelt att baka med, men här går det givetvis bra att använda den ljusa mjölmix som du har hemma.
  • 200 g Lingongrova från Mix
  • Well
  • 100 g Mixwells Fullkornsbrödmix. (Denna mix använder jag ofta som fyllnadsmjöl i t ex scones för att få lite mer tuggmotstånd).
  • 20-40 g socker (kan uteslutas om man vill få dem ännu mer hälsosamma)
  • 450 havremjölk (eller den som passar din allergi).
  • 30 g jäst
  • 135 g surdeg
  • 1 msk husk
  • 70 g rumsvarmt mjölkfritt margarin
  • 13 g havssalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.