Glutenfria Karlsbaderbullar med vanilj
AMBROSIAS glutenfria
AMBROSIAS glutenfria
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk Husk
  • 2 dl mjölk
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 1,75 dl strösocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 12,5 g jäst =
  • 1/4 paket
  • 2 tsk bakpulver
  • 300 g Finax mix röd förp.
  • 200 g Två mix ( lika delar gult majsmjöl och vitt rismjöl) se om mjöl
  • 6 g havssalt
  • 200 g smör
  • 2 äggvitor Värm mjölk och grädde till ca 40 grader och vispa ner Husk i mjölkgrädden i en bunke, låt svälla i 10 minuter Tillsätt jästen utrörd i lite( 1/2 msk) vatten.
  • Vaniljkräm
  • 200 varmluftsugn Vänd upp den kalla degen på mjölat bakbord och forma till en tjock rulle utan att knåda för mycket. Dela rullen i ca 20 bitar (60 g).

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.