Som bonus är de dessutom glutenfria eftersom de tillagas med mandelmjöl. Detta recept för fiskpinnar har en delikat smak, är mjuka och lätta att tugga och är en av min sons och alla hans vänners favoriter
Lyxiga fiskpinnar. Fiskpinnar, kan det vara bra mat. Stek fiskpinnarna ett par minuter på var sida i lätt brynt stekfett, var försiktig med värmen så det inte bränns
Jag serverade fiskpinnarna som tapas med en kanarisk mojo. Frasiga fiskpinnar 2 port (4 som tapas). Lägg upp de färdigstekta fiskpinnarna och håll dem varma på ett fat i ugnen på 150º
Några dl Änglamarks cornflakes som är helt vete- och glutenfria. Fiskpinnar är väl aldrig något som jag riktigt tyckt om – men då har jag inte gjort egna
Under valborgshelgen blev jag inspirerad till att försöka skapa ett recept på glutenfria munkar. Bara för att jag gör glutenfria recept tänker jag inte pruta på mitt kvalitetstänk
I helgen gick besöksmätaren på cakingmyday till siffror dom aldrig tidigare nått. Detta ville jag absolut fira och det firades med den här smarriga gräddtårtan med hemlagad lemoncurd på en krispig marängbotten
Detta använde vi till fiskpinnarna. Hedvig är alltid en stabil hjälp när det kommer till att dubbel panera fisk, det har hon hjälpt oss med sen hon var 5 år
Vänd fiskpinnarna först i mjöl, därefter i ägg och sist i ströbröd. Hemlagadefiskpinnar 400 gram fisk (eller 600 g om det ska bli matlådor, idag hade vi sej). Stek fiskpinnarna i smör på mellanvärme i en stekpanna, 2–3 minuter på varje sida
Ingredienser till fiskpinnarna. Så tog jag ut en och en form, skärde ut fiskpinnarna, panerade dem (först i ägg så i pofiber/kokosmjölblandningen) och stekte dem lätt i olivolja på medium värme tills de blev läckert gyllenbruna
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.